Kajak in Limburg

Kajak / kanovaren in Limburg / Brabant

Maak met je gezelschap een mooie kajak toer of een prachtig riviertje. Organiseer de leukste uitjes in Limburg nabij Tienray en Wanssum, dankzij de mooie kanotochten van kanoverhuur Limburg. Kanovaren is heerlijk ontspannen genieten van de natuur vanuit een 3 persoons Canadese kano, wat wilt u nog meer? Vanuit Tienray(Gemeente Horst aan de Maas) vertrekken we met de kano naar Meerlo om al peddelt te eindigen net voor Wanssum(Gemeente Venray). De afstand die hierbij wordt afgelegd is 5 km. !

Lekker kanoën in Limburg

Binnenkort een uitje organiseren? Dit keer hoeft u niet in spanning af te wachten wat het zal zijn, want u mag het organiseren. U wilt wel eens iets anders dan andere jaren? Nika-Actief heeft een groot aantal activiteiten. Waaronder ook het kanovaren. Het kanoën is al jaren een veel geboekt uitje bij Nika-actief. Ook hebben we een outdoor terrein in Merselo/ Venray. Daar organiseren we tal van leuke activiteiten:

  1. Leuke groepsuitjes: 71 graden NoordExpeditie Robinson;
  2. Trek een overall aan, masker op en paintballen maar. Ga de strijd aan met uw collega’s, familie of vrienden!
  3. Wie schiet het scherpst? Een leuke schiet clinic is misschien wel wat voor u!
  4. Welk team, gekleed in traditionele quilts, is het sterkste na 10 onderdelen tijdens de highland games.
  5. Toeren op een E-chopper of de stoere Fat max E-step.
  6. Liever het water op? Huur een SUP of ga kanovaren!
  7. Maak een leuke foto puzzeltocht door de omgeving van Merselo kan op ons 6-persoons familie fietsen.
  8. Beleef het centrum van Venray met onze stadsgames

Natuurlijk avontuurlijk met de leukste uitjes van Limburg!

Om het uitje in de omgeving van Wanssum/Merselo met elkaar af te sluiten, bieden wij diverse culinaire arrangementen aan waarbij u onder andere kunt barbecueën of bak je eigen pizza in een houtoven. De datum voor het teamuitje kunt u online eenvoudig reserveren. Wilt u liever eerst wat extra informatie ontvangen? Bel of whatsapp ons dan gerust: 0478-700539.