Go Kano-Geocaching

Een leuke tocht door het mooie Noord Limburgse land met de activiteit kanoën en Geocaching. Geocaching is met behulp van een GPS op zoek naar een “schat”. Het is een leuke, spannende bezigheid in de natuur. U maakt met behulp van een GPS een schitterende wandeling. De route volgt u door middel van uit te voeren opdrachten en u wordt geleidt door de GPS.
Als u de opdracht juist uitvoert wordt de schat gevonden en mag u deze houden! Zo kunt u genieten van de mooie omgeving wat Noord Limburg te bieden heeft. Zo ervaart u de natuur niet alleen vanuit het water maar ook wandelend op een leuke manier.
Lekker een dagje vertoeven in de natuur! U wordt hartelijk ontvangen in Tienray.
Na het ontvangst wordt het programma aan u kenbaar gemaakt. Na een korte instructie vaart u over de grote Molenbeek naar het eindpunt. Vanuit Tienray(Gemeente Horst aan de Maas) vertrekken we met de kano naar Meerlo om al peddelt te eindigen net voor Wanssum(Gemeente Venray). De afstand die hierbij wordt afgelegd is 5 km. Bij aankomst in Wanssum krijgt u uitleg over het geocaching. Bij terugkomst eindigt het activiteiten programma.

Extra informatie

Veiligheid:
Het kanovaren gebeurt geheel op eigen risico. Voor iedereen die niet in het bezit is van een zwemdiploma stellen we het dragen van een zwemvest verplicht. Daarnaast is het ook mogelijk om een zwemvest aan te vragen.

Materiaal:
Wij adviseren u om waardevolle spullen thuis te laten maar om uw eigendommen te beschermen, verstrekken wij per kano een spatwaterdichte ton. Voor brildragers hebben we een stukje touw, om deze aan het zwemvest te knopen.

Bij verlies van een peddel wordt € 35,- in rekening gebracht.

Het weer:
De Groote Molenbeek wordt sterk beinvloed door de neerslag die er valt. Deze kan in een nacht bij zware neerslag dermate stijgen zodat kanovaren niet mogelijk is. Uiteraard proberen wij dit van te voren in te schatten. In overleg proberen we tot een goed alternatief te komen zodat u toch een leuk uitje kunt beleven.

Kledingadvies:
Kano: Draag kleding die nat mag worden, geen slippers maar oude (gym)schoenen en neem een handdoek en een setje reservekleding mee.

Geocaching: Goede wandelschoenen

 Prijs informatie

  • Vanaf 10 personen

  • € 24,50 p.p.
  • 9.30 Ontvangt in Tienray
  • 10.00 – 12.00 Kanotocht
  • 12.00 – 12.30 Lunch
  • 12.30 – 14.00 Geocaching
  • 14.00 Einde programma

  •  Vertrekpunt Tienray
  •  Denk aan kledingadvies
  •  Incl. kanotocht, lunch en geocaching

Leuke kanotocht

★★★★★
5 5 1
Erg mooie kanotocht. Prachtige omgeving om doorheen te vatten. Ook de geocache, wat voor mij nieuw was werd duidelijk uitgelegd. Daarna zijn we op pad gegaan. leuk om te doen.
Naam
Email
Titel
Beoordeling
Opmerking